Om os | Vores Køreskole Frederikssund | 9 Års Erfaring | 5/5 ⭐ Skip to content
Kort Om os
Murat Celik

Om Vores Køreskole

Vores største passion er at sikre læring i trygge omgivelser

Spænd sikkerhedsselerne for du finder ikke en mere rutineret og friskere kørerlærer end Murat.  Mit navn er som overnævnt Murat Celik og jeg er født i 1988. Frederikssund har altid været min hjemby. Jeg har altid boet her, hvorfor jeg kender byen ind og ud. I år 2014 blev jeg uddannet kørelærer og udover at undervise billister, er jeg sidenhen blevet uddannet i at undervise i motorcykel kørekort, samt blevet godkendt kørerlærer til at uddanne andre kørerlærer. Jeg elsker mit arbejde og for mig handler det om, at eleven får et hurtigt, behageligt og sjovt forløb.

Det mærkes på mit engagement og min arbejdstilgang. Humor har altid været en stor del af mit hjerte, hvorfor jeg kan garantere dig for et positivt forløb med mange grin og god stemning. Jeg tror ikke på fejl, men udfordringer, for dem kan vi sammen løse og gøre dig til den bedste nybagte billist.

Kvalitet frem for kvantitet

Det betyder, at lektionerne i både teori og kørsel er noget jeg går meget op i og at du får den bedste udbytte af undervisningen.

Tryghed

Gode relationer med eleverne giver tryghed. Min største ambition er fra mit første håndtryk, at give eleven følelsen tryghed. De skal være trygge i, at kunne fejle og stille spørgsmål.

Humor

Humor har en stor betydning for undervisning, som bliver positiv og lærerig. Jeg skaber hurtigt et miljø, hvor der er god stemning, så man i teoritimerne bliver motiveret til at lære.