Praktisk info – Vores Køreskole – hjertet af Frederikssund Skip to content
Lidt info inden start Praktisk info

Inden du starter

har vi samlet en række informationer
Du kan tidligst starte på dit kørekortforløb 3 måneder før du fylder 17 år. Hvis du er 16 år, kan du aflægge teoriprøven 1 måned før du fylder 17 år, og for den praktiske prøve skal du være fyldt 17 år.

Teoriprøven

Du skal som minimum have teoriundervisning 8 gange, men vi tilbyder ubegrænset teoriundervisning til teoriprøven er bestået, så du kan tage alle de timer du har behov for.

Køreprøven

Ligesom ved teoriprøven, skal du huske at medbringe ansøgningen og lektionsplanen, som er underskrevet af kørelæreren og et gyldigt pas.

Hvis ikke du har dansk statsborgerskab skal du også have din opholdstilladelse med.

Kvalitet frem for kvantitet

Det betyder, at lektionerne i både teori og kørsel er noget jeg går meget op i og at du får den bedste udbytte af undervisningen.

Tryghed

Gode relationer med eleverne giver tryghed. Min største ambition er fra mit første håndtryk, at give eleven følelsen tryghed. De skal være trygge i, at kunne fejle og stille spørgsmål.

Humor

Humor har en stor betydning for undervisning, som bliver positiv og lærerig. Jeg skaber hurtigt et miljø, hvor der er god stemning, så man i teoritimerne bliver motiveret til at lære.